Мисис България Ана Иванова с равносметка за ЧРД: 2020-та отне майка ми – това ме направи по-силна и смирена

Мисис България 2008 – Ана Иванова е една от най-успешните българки зад граница и днес празнува рожден ден. Тя  има над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург.
  Носителката на короната за най-красиви омъжени българки е отличена и с други  престижни награди –  „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и други. 
Ана Иванова е първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако заради благотворителните й инициативи като президент на фондация „Монако дриймс”. 
– Ани, днес празнуваш рождения си ден – с настроение или със самокритика си заредена?  

 

 

Ммм, да!  Определено съм заредена с настроение, а относно самокритиката – тя трябва да се прави постоянно, ако искате да постигате целите си! Поне моята житейска философия е такава.

 

– Склонна ли си да направиш равносметка – какви цели постигна и какво мечтаеш да ти се случи?

 

– Благодаря на Бог и на Вселената – всичко, което съм си пожелала  досега се е случило в годините. Но не спирам да мечтая никога и да сбъдвам мечтите си. 

 

– Зад гърба си имаш професионални успехи, титли и корони. Какво обаче е щастието за теб?

 

– Титли, корони, призове…. Всичко това е преходно и доказване пред самия себе си в даденото време и момент до къде можеш да стигнеш. Щастието не се измерва – поне за мен в това. Щастието е много относително за всеки. 

 

– Семейството или професията – къде успя да се реализираш по-добре?

 

– Мисля, че  и в двете съм добра J

 

– Какви съвети би дала на дамите, които търсят себе си? 

 

– На първо място – да не се губят, хахаха… Шегувам се, разбира се… Съвет от този род  бих си позволила да дам само и единствено на децата си.

 

– Изминалата година мнозина определят като кризисна.  За теб каква беше 2020-та? 

 

– Ммммм да….. Аз специално криза не съм усетила, но преди три месеца загубих майка си. Беше голям шок, защото всеки си мисли, че неговата майка вечно ще е жива. Но…и да – по някакъв начин това ме направи и по силна, смирена и определено затвърждавам да съм ”над нещата”!

 

– Твоите именни и рождени дни предишни години преминаваха в благотворителни събития. Сега това е невъзможно – как ще празнуваш?

 

– Така беше и ще бъде винаги! Няма да сме вечно в пандемия, надявам се. Но и тя дори не ме спира да помагам, просто не е публично.  

 

 

– Какво ще си пожелаеш на този специален за теб ден?

 

– Пожелавам на всички и на себе си най-вече здраве, късмет и да бъдем една идея по-смирени. И винаги, когато почустваме емоциите, които искаме да изразим  към близките си, да го направим, защото утре може да е късно. Всеки има нужда да чуе думата: „Обичам те„ и да знае, че някой някъде мисли за него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *