Балканските Оскари: Бизнесът не спира да инвестира и по време на криза

Лидерът в дистрибуцията на ветеринарни консумативи В-Касис е финалист за престижните статуетки
Лидерът в дистрибуцията и вноса на ветеринарни медицински консумативи – В-Касис , е финалист за Балканските Бизнес Оскари 2021, съобщават организаторите на церемонията ВИП Комюникейшън.
Най-мащабният бизнес форум на Балканите е под патронажа на община Ловеч, а церемонията за седмото издание на Balkan Business Awards ще се състои на 26.03.2021 от 19 ч. в конферентната зала на хотел Президиум Палас.
От основаването си през 1994 г. до днес фирмата се превръща в лидер в разпространението на ветеринарни продукти на българския пазар. Възраждане-Касис е ексклузивен представител за територията на България на редица водещи фармацевтични компании в Анимал Хелт сектора като ВЕТПРОМ АД,, BAYER, ELANCO, MSD, KEPRO, IDEXX и др.
Локациите на фирмата са в София, Ловеч, Стара Загора и Варна.
През 2020 г. беше завършен строежът на новия логистичен център в Ловеч със складова площ от 2500 м2., който бе съобразен с всички изисквания на добрата дистрибуторска практика и отговаря на най-високите европейски стандарти за съхранение на Ветеринарни медикаменти и ваксини.
„Благодарение на огромния опит, който сме придобили и коректността към партньорите ни, чрез доброто познаване на ветеринарната практика и логистичните процеси, се стремим да бъдем максимално полезни, както на нашите доставчици, така и на клиентите ни“, посочват от екипа на Възраждане-Касис. Персоналът на фирмата надхвърля 50 души. Сред тях са ветеринарни лекари, зоо-инженери, икономисти, които показват висок професионализъм и отговорност.
Партньори на Балканските Бизнес Награди са: Българската Агенция за Инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Българо-гръцката Търговска Камара, Конфиндустрия България – Италия, Българо-македонския Бизнес Клуб, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *