БСП тръгна към изборна победа с грижа за хората

БСП откри предизборната си кампания с ясна заявка за спечелване на изборите. Социалистите от Варна, Русе, Бургас, Силистра, Пазарджик, Кърджали, Ямбол и Бургас представиха своите листи, визия и предизборна платформа. Мотото на кампанията е „С грижа за хората“.

Във Варна водачът на листата и председател на градската организация Борислав Гуцанов представи онлайн кандидатите за депутати. Знам, че те ще защитят интересите на Варна, интересите на БСП и най-вече – интересите на страната ни, заяви той.

С флашмоб, в който кандидати за депутати и членове на БСП оформиха четворка като номера на БСП в бюлетината, започна кампанията в Пазарджик. Убеден съм, че ще бъда полезен с реални решения, които да превърнат региона в един от най-бързоразвиващите се – с високи доходи, ниска безработица и чиста природа, заяви водачът на листата Пламен Милев. Кандидатите за народни представители запалиха свещичка в храма „Покров Богородичен“ и отправиха своите послания от Чешмата на желанията.

„Влизаме в изборната кампания с ясната цел да спечелим. Аз съм млад човек, необременен от политиката и обвързаности с нея. Лоялността към хората е моята основна движеща сила“, заяви водачът на листата на БСП в Кърджали Петя Михалевска. „Силистренци и хората в областта заслужават сигурност в бъдещето си – работа, доходи и най-важното – децата им да остават да живеят в родния край. БСП започва кампанията си с ясното намерение статуквото, докарало целия народ и особено нашия край до крайна разруха и обезлюдяване, да остане в миналото“, заяви водачът на листата в областта Вяра Емилова, чиято капмания започна от Дунавската градина.

Ще върнем ролята на държавата в управлението като защитник на гражданите, ще върнем справедливостта, ще върнем социалната сигурност и ще работим заедно всички за ново различно бъдеще за България, подчерта при представянето на листата на „БСП за България“ за Ямболския избирателен район Кристиан Вигенин.

Кандидатите за народни представители от Русе обявиха, че в работата си ще бъдат водени от уважение към истината, към науката, към експертността и професионализма и най-вече към демокрацията. „Може да се гордеем напълно с нашата листа. Тя е логична, тя е подредена, в нея има опит, в нея има младост, в нея има енергия, в нея има знания, в нея има Русе-град, в нея има и общините от областта. Затова със самочувствие, с енергия, с вяра в утрешния ден ви поздравявам с началото на тази кампания“, отбеляза водачът Крум Зарков.

„БСП за България“ откри предизборната кампания и в Бургас, като представи официално всеки от кандидатите за народни представители. „Успяхме да направим много успешна листа. Обикновено ни питат каква е целта ни. Целта ни е само победа. Единствената партия, която може да измести ГЕРБ от властта, е БСП и всякакво разпиляване на гласове е абсолютно безсмислено и вредно за България“, заяви Петър Кънев, който води местната листа.

Откриването на кампанията продължава и в останалите области на страната.

автор:Дума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *