Избраха златното момиче на Варна за най-добра певица в Русия

София Иванова спечели в категория класическо пеене
България бе достойно представена на популярния международен конкурс “Таланите на Велика Русия”, който тази година се проведе онлайн, от златното момиче на Варна София Иванова, съобщава ВИП Комюникейшън.
В категория „класическо пеене“ и във възрастова група до 15 години талантливата София получи от журито най-висок бал.
„На всички беше ясно, че победителите ще участват в мега концерт на Червения площад в Москва, в концертните зали на големите градове на Русия в пътуваща сборна концертна програма от май до декември , в която ще участват звезди на Русия и във финала, който ще бъде през декември 2021 г. Това само направи състезанието по-напрегнато и по- предизвикателно. А журито гласува след всяко изпълнение, като информацията им беше само името на изпълнителя“, съобщи музикалният продуцент на Софи Иван Иванов.
София Иванова се представи с изпълнения на два различни езика – арии на италиански и руски. Ж урито разбра, че тя е българка едва при обявяването й. Изключително приятно изненадани всички членове на журито споделиха прекрасните впечатления, което остави варненката след изпълнението си.
Заради Ковид 19 от малко повече от една година София Иванова има вокален педагог една изключителна певица и звезда в Русия – Мария Жекова, с която работят онлайн.
VIP COMMUNICATION PR Agency – CEO   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *