Отвореното заведение – вече само доставки. Ще съдят държавата

РЗИ и полиция влязоха в столичното заведение в кв. „Изток“, което остана отворено, въпреки мерките.

 

 

„Написаха протокола и предписанието и си заминаха. Казаха ни, че ако не спрем да приемаме хора ще напишат акт и положението става лошо. Нямаме глоба сега“, каза пред Kmeta.bg собственикът на Брик Кафе София –  Росица Коцева.

 

 

По думите ѝ от утре преминават само на доставки по домовете и взимане от място. „Хората продължават да идват за подкрепа. Някои оставят пари за актовете, други за да се заведе съдебно дело. Най-вероятно ще има групово съдебно дело срещу държавата за прилагане на дискриминационните мерки“, заяви управителят.

 

 

„Вчера и онзи ден беше изключително натоварено. Събрах пари да си платя половината от заемите и да платя заплатата на колежка от януари. Хората идваха и поръчваха, и оставяха средно 50% бакшиш“, посочи тя.

 

 

„Големите хипермаркети продължават да хитруват, а положението е на живот и смърт – според управляващите. Смърт за едни и живот за други“, заключи Росица Коцева.

 

 

Ето какво публикуваха на страницата на заведението в социалните мрежи:

 

 

„Уважаеми Фенове и Анти-фенове, най-накрая проверката дойде. Защо им отне три дена като заведенията сеят чума, ум не ми побира…Нямаше кръвопролития, съжалявам. Най-културно ни написаха актовете, полицията беше изключително професионнална! Очакваме затваряне … по някое време. Ако разберем кога ще е ще информираме, ако не ще видим:))) Междувременно си продължаваме с доставки и взимане от място… валят снимки от страната от обекти, които показват как лицемерите продължават да пазаруват в богу-помазаните хипермаркети, същите тези лицемери, които искат ние и нашите деца да умрем за да живеят те… Банката иначе пак се обади да попита кога евентуално ще си платя заема… аз им отговорих… евентуално когато НАП плати полагаемото… Междувременно се чува, че след настъпилите бружения Меркел е дала стъпка назад и е отменила локдауна …въпреки че там колегите са сравнително обезщетени..“

kmeta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *