„Голата истина за група „Жигули“ с галапрeмиера в зала 1 на НДК

Най-новият филм на Виктор Божинов – „Голата истина за група „Жигули“, тръгва с предпремиерни прожекции в кината от 16 април. Само три дни преди това – на 13 април, в зала 1 на НДК ще се състои неговата галапремиера. По червения килим се очаква да минат актьорите Михаил Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и Климентина Фърцова, както и екипът, създал филма.

„За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че, въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас“, казва Виктор Божинов.

Галапремиерата на „Голата истина за група „Жигули“ е част от „Киномания“ и ще се проведе съобразно всички епидемиологични мерки. Филмът се разпространява от BTV Studios. Продуцент е Кръстьо Ламбев (Concept Studio). Сценарият е на Ваня Николова и Нели Димитрова, оператор е Антон Бакарски. Филмът е финансиран от НФЦ и частично от община Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *