СЛАВИ – БЪЛГАРИНЪТ, КОЙТО НЯМА СЪЮЗНИЦИ

Слави е свикнал с шеги за него. Но смешното вече не върши работа. Реално всички разбираме, че няма кой да свърши работата

Всички сме така. Поотделно нелоши хора, стигнали донякъде. Но после е ясно – не можеш да продължиш сам. Не ти достигат хора. Не ти достига доверие. Всеки ти играе балансьор.

Всеки иска да е ДПС. Слави е така. И в такава ситуация не получаваш разбиране. Получаваш шеги. Слави е свикнал с шеги за него. Но смешното вече не върши работа.

Реално всички разбираме, че няма кой да свърши работата. Щото – няма хора.

Слави е българин, който няма съюзници за промяна. Виж, ако му трябваха съюзници за далавера – щяха да се намерят. Какво да прави Слави? Представете си ситните дребни балансьори покрай вас и неспиращия да троли Борисов.

Ако можеха партиите на “промяната” да се обединят, те щяха да го направят преди изборите. В политическия секс, както при всеки друг секс, виагра се взима преди, не след. Вие какъв точно секс чакате?

Слави трябва да прави кампания, след като отива на избори. Има медия, има партия, но и двете мълчат. Доколкото една партия трябва да мълчи за да се различава от глупавото тролене наоколо, медията не трябва да мълчи. Кампанията трябва да е повече от концерт. Но той си знае. Знае ли си?

Хубаво е, че Слави говори малко. Какво да каже? Да ругае всички, защото така както правят всички други? Да прави шеги? Да лъже? Да обещава невъзможни работи?

Слави не е победител, за да ви води, овце. Той просто ви показа, че можете повече. И по различен начин. Не, не съм гласувал за Слави. Просто съм българин, който няма съюзници. Всеки поотделно е така. И държавата е така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *