„Бон-Бон“ празнува 25 години от създаването си с мюзикъла „Пепеляшка“

„Бон-Бон мюзик“ ще представи на 15 май в Античния театър в Пловдив мюзикъла „Пепеляшка“ – нов оригинален спектакъл, създаден от български автори, който се изпълнява само от деца, научи ДУМА от Йоана Иванова, пиар и артистичен мениджър на „Монте мюзик“. Любимата на малки и големи приказка за Пепеляшка ще оживее в нова форма, за да покаже на децата колко голяма е силата на изкуството, да чувстват и преживяват света по един по-дълбок и цветен начин.

В „Пепеляшка“ колоритната режисьорка Бисерка Колевска, носителка на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката е на Борислава Танева, с която „Бон-Бон“ работи от създаването си, аранжирана и оркестрирана от Румен Бояджиев-син и програмирана от Виктор Стоянов, украсена от богати вокални аранжименти на Яна Балева и Елизабет Нешева в „LaTiDA“ records. Текстовете са на родената в Пловдив Цветомира Цонева. Основен акцент в „Пепеляшка“ е брилянтната хореография на Жасмина Стоянова (танцово студио „Пумпал“), а за  преобразяването на децата актьори в приказни герои отговаря художничката на костюмите Адрияна Найденова.

„Бон-Бон“ е създадена през 1995 г. от Рози Караславова. Групата набира бързо популярност и оттогава е неизменно сред любимите детски групи у нас. „Бонбоните“ са символ на качество, стил и талант. Със стотици проекти зад гърба си, включително много телевизионни предавания, концерти, благотворителни кампании, мюзикъли, „Бон-Бон“ гледа уверено към бъдещето, защото хубавата музика никога няма да изчезне.

Проектът е реализиран с подкрепата на Националния фонд „Култура“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *