Филмът „Като за последно“ тръгва по кината

Новата българска комедия „Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев влиза на 4 юни в киносалоните и летните кинотеатри в страната. Сценарият е на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков. Ивайло Пенчев отново ни пренася на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и любов. Филмът разказва за възрастен, богат и известен писател (Васил Банов), който оказва неочаквана помощ на младо момиче, изпаднало в беда (Мария Бакалова), като ѝ предлага да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития и абсурдни преживявания. Филмът с оператор Георги Челебиев събира на екрана Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов. Комедията взе Наградата на публиката на „Златна роза 2020“. Филип Аврамов записа едноименната песен към филма по музика на Георги Стрезов и текст на Александър Петров. В клипа участват още Калин Вельов, Кирил Георгиев и Петър Македонски, Милен Кукошаров.
За официалния трейлър на филма натисни тук.
„Отново събрахме великолепен екип и създадохме филм за общуването между хората, отношенията в семейството и за любовта. Комедията се преплита с драматичните сцени, но не е ли така и в живота?, разказва Ивайло Пенчев. Зрителите ще видят любими свои актьори като Банов, Фицата, Малин Кръстев, Геро в по-различни роли и драматургични ситуации. А за Мария Бакалова се изговори доста, затова бих искал да поканя публиката да я види в „Като за последно“ в ролята на скромната и лъчезарна Алекс.
Филмът е готов от близо година и очакваме с нетърпение да го споделим с любителите на киното. На предпремиерните фестивални прожекции публиката реагира с много аплодисменти и смях и се надявам повече хора да могат да гледат филма сега, когато тръгва по кината.“

Интервю с режисьора Николай Пенчев може да прочетете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *