Кога смятат да ви кажат истината

От Фейсбук

Слон в стаята.

4 тежки проблема в “Има такъв народ” се превръщат в драма за цяла България.

1.„Няма да работим с партиите на статуквото“. ИТН са тежко статукво. Роден съм през 1990-а, но помня как Трифонов застана зад Кунева, после ходеше на кино с Бойко, но се скараха. За имоти ли, за министри ли – все тая. Бяха приятели. Последното беззъбо интервю Слави – Бойко беше съвсем скоро.

  1. Партиите, с които казват, че ще работят са ИМВ и ДБ. Пак се връщам в детството ми. Докато откривах CS-a в компютърните зали, а навън мутрите трепеха когото си искат, Татяна Дончева беше на банкет на “Мултигруп”, а Мая Манолова беше „шанс за“ Пеевски и Орешарски. После Бойко я направи омбудсман и накрая това “лице на протеста”цъфна в офиса на Божков. Говорете ми за статукво.
  2. Че с ДПС не работят – отдавна е под въпрос. Но не това е страшно. За 1 месец в 45-я парламент ИТН показаха, че просто не знаят какво да правят. Не с кого да работят.
  3. С. Трифонов няма да става депутат. Слонът в стаята е фактът, че него го няма. А него го няма, не защото ще носи отговорност от друга институция. Кога смятат да ви кажат истината и докога ще правят всички ни на балъци – това е слонът, който се е настанил в средата на стаята.

Въпрос на време е някой да го види.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *