Кубрат Пулев прави партия

Кубрат Пулев обяви, че ще учреди партия с името “Велика България”. Двукратният претендент за световната титла по бокс в тежка категория направи анонса пред БНТ, след като засади дръвчета заедно с ученици. Кубрат и брат му Тервел дариха общо 14 дръвчета и помогнаха за засаждането им в Южния парк на София по случай деня на детето 1 юни.

Партията на Пулев ще бъде учредена на 9 юли, което е два дни преди предсрочните парламентарни избори и затова няма как да участва в тях. Но боксьорът ще се включи в президентските избори наесен.

“Ако България наистина има нужда от подобен тип човек, който е независим, който никой не го ръководи, не е проект на никого – защо не”, коментира Пулев за кандидатурата си за президент. И добави: “Виждате, че всички тези и дори нови партии и коалиции, които се случват, те са проекти на задкулисие и са проекти на хора, които дърпат конците отзад. Така че аз съм човек, който не е проект на абсолютно никой, аз съм човек от народа, който може да отиде на такова ниво, че да помага за държавата”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *