Екатерина Смирнова Интимна гимнастика за жени

Информацията, изложена в тази книга, е необходима на всяка жена, независимо от нейната възраст и разбирания. В книжарниците от 16 юли!

Интимна гимнастика за жени” (превод: Надежда Делева, 432 стр., цена: 20 лв.) предлага уникален комплекс от упражнения за интимна гимнастика, който помага на жените в различна възраст да развиват и укрепват интимната си мускулатура и да подобряват гинекологичното си здраве. Авторката обръща внимание, че при проблеми от интимен характер са уязвими и млечните жлези. Обикновеният застой в тъканите на женските гърди, началните признаци на мастопатия може да доведат до печални последствия, а ако е имало и хормонални нарушения в организма, свързани, да речем, с преждевременно прекъсване на бременност, тогава са нужни специални грижи и внимание. На страниците на тази книга жените в менопауза, страдащи от урологични и генитални проблеми, ще намерят психологическа подкрепа и истинска помощ. Защото началото на климактериума далеч не е старост, това е време за самореализация, време да се заловите с това, което ви интересува.

„Ще ви предупредя, че няма да ви предлагам да търсите трето око на челото си или да си почистите чакрите, така че аурата ви да заблести и всички неприятности със здравето да изчезнат от само себе си. Аз като медик вярвам само в силния имунитет, който трябва да бъде поддържан и заслужава да се борим за него и да го укрепваме“, казва авторката Екатерина Смирнова – лекар, инструктор по интимна и дихателна гимнастика. Книгата й е сборник с упражнения и ценни инструкции, които помагат за заздравяване на интимните мускули, за естествено увеличаване на гърдите, за по-голяма увереност в себе си, за стимулиране на изработването на феромони, привличащи мъжете, за удовлетворителен секс, за профилактика на венерически и онкологични заболявания.

Премиерата на книгата ще се състои на 28 юли от 19:00 ч. в Casa Libri в сърцето на София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *