Иновативна платформа спасява от Ковид-кризата Слънчев бряг

SUNNYBEACH.COM  е финалист за Черноморските Оскари на 6 август  

 

Иновативната социална и бизнес платформа – SUNNYBEACH.COM, която цели да обедини целия бизнес и услуги в курорта Слънчев бряг и региона, е сред финалистите за седмото издание на Черноморските Оскари, съобщава ВИП Комюникейшън.
Въпреки тежкия удар върху туризма, нанесен в цял свят заради продължаващата Ковид-криза, родното Черноморие продължава да се развива и да показва добри иновативни примери за справяне с кризата. А най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч., Сцена на престижното и най-мащабно за морския ни регион събитие ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.
Платформата е създадена преди малко повече от година и успя да събере повече от 300 бизнес клиенти и над 4000 активни потребителски акаунти.
Поради уникалния си домейн, сайтът набира все по-голяма популярност, което налага ежедневното разширяване на услугите.
Платформата разполага със собствена резервационна система за Хотели, Рента кар, Трансфери, Екскурзии и различни по вид атракциони. Достъпна е на няколко езика, като потребителите на услугите могат само с няколко клика да резервират и планират своята почивка от хотелското настаняване до резервация в ресторант, закупуване на имот, атракциони, трансфер и всичко необходимо за престоя им в региона.
Освен за туристи, платформата е изключително полезна и за големия брой служители, работещи в региона. Могат да открият също информация за нотариуси, лекари, дори и услуги от битова необходимост като Обществени перални.
„Това е началото на един дълъг път на проект, който ще улесни и подреди желанията и нуждите на всички, които посещават Слънчев бряг и региона. Целта ни е да улесним достъпа до услуги в комплексите и да осигурим един по приятен и планиран престой на нашето Черноморие! All about sunnybeach, at one click!“, споделят създателите на SUNNYBEACH.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *