Нинова с призив: На 11 юли да доведем докрай промяната

Да доведем докрай промяната на България, която започнахме на 4 април, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова в Хасково, където „БСП за България“ закри кампанията си. Тя припомни, че сред началните стъпки за изкореняването на модела „Борисов“ беше „Хасково гейт“ и разкритията на левицата за скандални назначения на ключови позиции в общинската администрация на приближени на депутата от ГЕРБ Делян Добрев. Заедно с Нинова на трибуната бяха председателят на АБВ Румен Петков и кандидатите за народни представители от лявата коалиция в Хасковско. „Социалистите знаят и могат, и имат ясен, конкретен план, разписан ден по ден и стъпка по стъпка за реализирането на политиките си с грижа за хората. Промяната е да ни управляват хора, които не са зависими от никакви обвързаности“, заяви Нинова. Номер 4 е гаранция за победа и промяна, за просперитета на България, за добруването на българския народ, за бъдещето на всяко семейство“, подчерта Нинова.

„Кандидатите на „БСП за България“ не се срамуват от своето минало и имат визия за бъдещето и за България. Искаме стабилност, достойно бъдеще за всички и съм убеден, че на 11 юли заедно можем да го постигнем“, подчерта водачът на листата в Хасково Владимир Маринов.

Шансът на БСП да бъде незаобиколим фактор e много голям, заяви водачът на листата на левицата в Бургас проф. Петър Кънев на среща с избиратели в село Камено. „Две неща са сигурни – Бойко Борисов няма да бъде премиер и ГEРБ няма да е на власт. Оттук нататък има много неизвестни. Трябва да се освободим от страха и да гласуваме“, призова той.

„Ямбол ще има нова болница въпреки лъжите на ГЕРБ. Областта ще има нови пътища, селата ще влязат в 21 век, ще имат вода, ще имат достъп до интернет. Хората ще имат транспортна свързаност и достъп до здравеопазване“, заяви водачът на листата на левицата в Ямбол Кристиан Вигенин при закриването на кампанията.

С дискусия, посветена на София и на бъдещето на умните градове, завърши първият етап от поредицата дискусии, организирани от евродепутатката Цветелина Пенкова. Събитието се проведе паралелно с изложба на тема „София – завръщане в бъдещето“, на която бяха представени експонати на технически решения от близкото минало и техните модерни еквиваленти. Пенкова, членове на МО в БСП и младежи дискутираха кръговата икономика, опазване на околната среда, намаляване на въглеродните емисии, стимулиране на младите да потърсят професионална реализация у нас, бъдещето на изкуствения интелект, модернизацията в здравеопазването и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *