„Диневи Груп“ с високи оценки за развитието на Черноморието

Церемонията  Black Sea Lifestyle Awards 2021 е на 6 август в Слънчев бряг
Дългогодишният принос на Диневи Груп в развитието на Черноморието. ще бъде отличен от седмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2021, съобщава ВИП Комюникейшън.
Н ай-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч., Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.
С проектите и дейността си Диневи Груп допринесе не само за развитието на туризма у нас, но и за положителната промяна в облика на българските курорти.
ДИНЕВИ ГРУП е първата компания в България, която започна да строи ваканционни селища от затворен тип, позиционирайки се в луксозния сегмент на пазара на недвижими имоти.
Постоянството в развиването на идеи и силната вяра в успеха, са сред качествата на основателите на ДИНЕВИ ГРУП. Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат компанията напред и я наложиха като коректен партньор и гарант за качествено и луксозно строителство. Почтеност и прозрачност в отношенията с клиентите са другите ценности, залегнали в основата на тази философия.
Затова за своите 30 години на пазара, успя да изгради дългосрочни сътрудничества, поставени на базата на взаимното доверие и коректност в бизнеса.
Диневи Ризорт е амбициозен проект, инжениран с размах, опит и последователност. Един изцяло завършен туристически продукт с напълно изградена градска инфраструктура, който със своя индивидуален чар и привлекателност притежава и основните характеристики на курорт, който живее свой собствен живот.
ДИНЕВИ РИЗОРТ обединява хиляди апартаменти и десетки живописни комплекса, вписани в природата като единен архитектурен ансамбъл. Те са свързани помежду си с модерна инфраструктура, озеленени и осветени търговски улици, шикозни бутици, елитни ресторанти и заведения, златисти плажове със Син флаг, спортни съоръжения, църква, Амфитеатър и безброй възможности за развлечения.
Перфектна локация, съчетанието на море и планина, което обуславя благоприятния климат, разкошната плажна ивица, ориентирана изцяло на юг и представляваща естествена Ривиера – това са само малка част от причините, ДИНЕВИ РИЗОРТ да го има на туристическата карта на България и да е предпочитано място за семейна почивка от туристи от цял свят. Курортът непрекъснато се развива и обновява визията си, залагайки на модерните атракции, красотата в дребните детайли и удоволствията от най-висок клас.
Сред българските призьори на знака “Син флаг” са плажовете на Свети Влас-централен, Свети Влас-нов плаж, Свети Влас-изток и Яхтено пристанище Марина Диневи.
Плажът “Венид Бийч” в Диневи Ризорт е оценен в топ 20 на най-добрите плажове за класическа почивка в света.
Основна цел на Черноморските Оскари 2021 е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм по време на Ковид-криза, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието. Повече информация тук: http://vipcompr.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *