Бургаски производител на телескопични трибуни е финалист за Черноморски награди

Церемонията е на 6 август в Слънчев бряг
Първата българска компания, производител на телескопични трибуни – „СПОРТЛАБ“, е финалист за Черноморските награди, които ще бъдат връчени на 6 август в Слънчев бряг.
В началото на 2021 г. производството на трибуни е релокализирано в Бургас, като се очаква се до края на годината инвестицията в производството да достигне до 500 000 лв.
Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг, а сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.
Трибуните на „СПОРТЛАБ“ се отличават с ефектен и стилен модерен дизайн, като в същото време съчетават в себе си пълна функционалност и здравина.
Компанията осигурява висококачествен продукт, посредством разработката на иновативни решения и патентовани конструктивни подобрения, чрез които развива вече утвърдените на пазара модели.
Една от динамично развиващите дейности на „СПОРТЛАБ“ е асемблирането и инсталацията на LED дисплеи и специфичните периметърни LED екрани, които са ефектно решение за предаване на визуална информация при масови
събития и в частност отразяване на спортни събития на открито и в зали.
Предстояща иновация в портфолиото на компанията е производство на улични LED билборди, за нуждите на рекламната мрежа и бизнеса в страната.
Съвсем скоро друг амбициозен проект на креативния екип на фирмата ще се превърне в реалност – производство на сгъваема спортна седалка, чийто дизайн се отличава с изключителна ергономичност, практичност и компактност.
„СПОРТЛАБ“ е на водеща позиция по обем на реализиран продукт в страната. Компанията е с традиции в доставката и инсталацията на спортни зрителски съоръжения и седалки. Тя е изключителен представител за България на най-големия европейски производител на спортни седалки немския концерн EHEIM / Eхайм /.
Желанието и амбициите да предложи изключителен комфорт за зрителя и удобство при експлоатация на такъв тип съоръжения, подтиква експертния екип на компанията към проектиране и реализация на телескопични зрителски трибуни.
Повече от 17 години групата компании на „СПОРТЛАБ“ си партнира успешно с българските спортни федерации, професионалните спортни клубове, редица общински и бизнес организации, медии и емблематични лица от спорта и
бизнеса.
Сред по-големите клиенти са: Българска федерация по волейбол, ПФК Лудогорец, ПФК Пирин, Лукойл Академик, Академика 2011 ЕАД, Община Варна, Община Бургас, Община Враца, Община Сандански, Община Стара Загора и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *