Васил Петров закри деветото издание на фестивала „Strings“ в Сърбия

Васил Петров закри с великолепен концерт на 7 август деветото издание на фестивала „Strings“ в Лесковац, Сърбия, научи ДУМА от Маргарита Тошева, артистичен и събитиен мениджър. С бурни овации възторжената лесковачка публика го повика три пъти на бис и той ѝ подари още от своите изпълнения. На концерта представи пиеси от новия си албум „Love Songs Vol. 1“ и хитове на Франк Синатра в акомпанимент на пианиста Йордан Тоновски. Фестивалът на струните традиционно се организира от Културния център в Лесковац с финансовата подкрепа на Лесковац и Министерството на културата и информацията на Република Сърбия.


„Очарован съм от свръхинтелигентната лесковачка публика, която не остави празно място на терена, и ѝ благодаря от сърце за многобройните бисове“, споделя Васил Петров.

Както ДУМА писа, именитият изпълнител продължава турнето си „SymphoNY Way 2“ с концерти на 10 август в Плевен и на 11 август във Велико Търново. А на 13 август ще гостува на Банско джаз фестивал в квартет с Ангел Заберски, Димитър Семов и Радослав Славчев.

 

Снимки Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *