Черноморието привлича с кулинарна дестинация, създадена от носител на Michelin звезди

Ресторант IL Siciliano е финалист за  Черноморските награди 2021

Най-желаната lifestyle и кулинарна дестинация на българското Черноморие – ресторант IL Siciliano в курорта Свети Влас, с ъздаден от световно признатия носител на две  Michelin   звезди – мастър chef Stefano Stecca, е финалист за Черноморските Оскари 2021.  Кулинарният спец е  оглавявал кухнята на ресторанти като Novikov – Лондон, San Dominiko – Италия, Zafferano, Rosmarino, Brunello в хотел Baglioni Лондон и други. Заедно със своя италиански екип предлагат автентична италианска кухня на най-високо ниво, включвайки домашно приготвена паста и пица, прясна риба и морски дарове.

Н ай-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч.

Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Ценителите знаят, че уникални за страната ни деликатеси и ястия може да опитат единствено в IL Siciliano за територията на цяла България – като червената сицилианска скарида в различните си разновидности -карпачо, със салата или паста и неповторимите спагетони “Cacio e Pepe“ с трюфел.  Съботните „Бели“ партита са най-желаното място за следобедно забавление на българския елит на Марина “Диневи”, Свети Влас.
IL Siciliano е локация, която освен, че дава незабравима наслада от качествени кулинарни изкушения, уникална гледка и атмосфера, дава и уникалния комфорт за хора със сходни  интереси и начин на живот.
Основна цел на Черноморските Оскари 2021 е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм по време на Ковид-криза, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която подпомага развитието на Черноморието. Повече информация тук: http://vipcompr.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba/

Снимки  IL Siciliano

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *