Арх Ситистрой в надпревара за златните статуетки на LUXURY Property AWARDS 2021

Церемонията е на 1 октомври в Пловдив

 

Една от водещите строителни компании у нас – Арх Ситистрой ЕООД,
е финалист за златните статуетки на XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021, организирани от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. 

В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията на 1 октомври 2021. Сцена на събитието ще бъде най-високият пловдивски хотел – емблематичният парк-хотел Санкт Петербург.

Арх Ситистрой е строителна компания с отличаващ се стил в отговорността и изпълнението на своите проекти. Съчетавайки иновативни идеи и богат опит с безкомпромисно качество в реализацията на възложените обекти, компанията се е доказала като доверен и лоялен партньор на своите клиенти.
Постижения й са в резултат на честност и взаимно доверие, които са основани на прецизен и адекватен анализ на пазара. За да има възможността да предлага конкурентни цени, съчетани с най-добро качество за клиентите.
От основаването на компанията са създадени и изпълнени проекти от всякакво естество. Това включва жилищни и бизнес сгради, спортни зали, хотели, еднофамилни къщи и много други.
„За да превърнем нашата визия в реалност, поддържайки стандарта си висок, ние от Арх Ситистрой ЕООД държим екипът ни да бъде съставен от квалитетни личности. Които съчетават висок професионализъм и работна етика с целеустременост към общото ни бъдеще за изпълнение на всеки наш проект безупречно. Материалите, които влагаме при изграждане на нашите обекти не просто покриват всички Европейски стандарти, а имат за цел да надхвърляточакванията на нашите клиенти, за да бъдат те удовлетворени от своята инвестиция, защото няма нищо по-добро от гласувано доверие, което е оправдано със съответното изпълнение“, издават тайната на успеха създателите на компанията.
Екипът на фирмата има амбицията да предостави индивидуални решения, които покриват нуждите и изискванията на техните партньори, като предлагат п роектиране и дизайн, цялостно строителство на собствени, чужди сгради и изпълнение на луксозни имоти, продажба на недвижими имоти, градоустройство, консултантски услуги, строителна механизация, ВиК и Ел. инсталации, както и проектриране и изграждане на системи за HD видеонаблюдение, контрол на достъп, пожароизвестяване, паркинг системи, осветление и др.
Арх Ситистрой е финалист и с най -новото бижу на Пловдив – комплекс “Магнолия Форест“, което ще краси р-н Северен, кв.
„Парк отдих и култура“ на бул. България. Кварталът е спокоен и зелен. В близост се намират хипермаркети за хранителни стоки, техника и дома, училища и гимназии.
Архитектурният проект на обекта е изцяло съобразен с даденостите на парцела, разработен в духа на съвременния и модерен
начин на живот. Изложенията са благоприятни, разпределенията
функционални, в близост до градски транспорт. Вътрешният двор осигурява места за отдих, детски кът и спорт всичко това е неизменна част от тенденциите в архитектурата на подобен род сгради, тъй като все повече семейства желаят да осигурят сигурност и висок стандарт за себе си.
Предвижда се в предната част на комплекса, към бул. България, да бъдат разположени магазини. Паркирането е осигурено на 100% чрез
надземни гаражи в първите етажи на блоковете и надземни паркоместа.
Жилищен Комплекс „Магнолия Форест“ разполага с 417 апартамента, с функционално  вътрешно разпределение, 90 надземни гаража,  разпределени в двадесет и един  жилищни входа, всеки от които на четири етажа.
Освен надземни гаражи, в комплекса са ситуирани 329 броя паркоместа, благодарение на които е постигнато 100% обезпечение за паркиране на живущите в комплекса.
Разположението на апартаментите е типово, като всеки апартамент се състои от дневна, трапезария-кухненски бокс, баня-тоалетна /1бр. или 2бр./, килер и веранда/тераса (в зависимост от етажността), спалня – една или две. В комплекса има и компактни едностайни апартаменти

По време на церемонията ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др. Повече информация тук:  http://www.vipcompr.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *