Шоурум Laminam Bulgaria отвори врати

АВТОР СТРОИТЕЛИ-БГ

На 09.09.2021 година се състоя официалното откриване на ексклузивния шоурум на Laminam за България.

Христо Щерев – управител на Conforma, Алберто Селми – главен изпълнителен директор на Laminam, Джoвaни Oви – търговски директор на Laminam за Централна Европа и екипът на Conforma бяха домакини на събитието. Над 200 партньори и приятели посетиха специалното тържество.Laminam

Laminam

Laminam

Laminam произвежда широкоформатни керамични плочи, създавайки повърхности с минимална дебелина и с големи размери, които се използват за облицовка на фасади, интериорен дизайн и обзавеждане. Преди 20 години неоспоримият лидер направи революция в керамичния свят благодарение на новаторската визия и въвеждането на все по-иновативни продукти по отношение на дебелината и размерите. Нещо повече, технологията IN-SIDE позволи на италианския производител да направи скок напред, постигайки за първи път непрекъснатост на тялото и повърхността. Крайният резултат е продукт, който съпътства елегантността със структурата и красотата.

Laminam

Цялото творчество на Laminam е изобразено в повече от 250 текстури, а превъзходството на керамичните плочи е в разнообразието от размери, множеството хроматични варианти и възхитителните повърхностни покрития. Всяка колекция има своя специфична философия и източник на вдъхновение като величествената природа на планините, нюансите на металите, шарките на материите и много други. Научете повече за Laminam Bulgaria от официалния сайт www.laminam.bg или като посетите шоурум Laminam Bulgaria, находящ се в гр. София, ул. „Околовръстен път“ 253А, в локалното платно, в непосредствена близост до сграда КАРЕ.

Laminam

Официален дистрибутор на продуктите с марка Laminam за България е търговската и инженерингова компания Conforma, която е специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с висок клас продукти. Conforma се утвърди на българския пазар като водещ и предпочитан търговски партньор благодарение на професионалния екип от специалисти, непрестанното усъвършенстване и развитие на уменията и компетенциите, както и следването на тенденциите за най-иновативни продукти на пазара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *