Дните на отворените врати с НПО продължават online по заявени от организациите теми

Напомняме на гражданските организации, заинтересовани от регулярните срещи “Ден на отворените врати”, че по решение на министър Асен Личев, с цел спазване на противоепидемичните мерки, срещите продължават online всеки петък от 14,00 часа.

Молим всички участници, заявили желание за включване, да ни известяват какви са темите, предмет на интерес на организацията им, за да може МОСВ да обезпечи експертно участие в срещата спрямо конкретните заявени теми и казуси.

Актуален имейл адрес за връзка с платформата Webex, чрез която се провеждат срещите, можете да изпратите в срок до 16,00 часа на предходния четвъртък на електронен адрес: [email protected].

Участниците ще могат да се присъединят към срещата, като последват линка, който ще им бъде изпратен предварително. Срещата ще бъде отворена за присъединяване 10 /десет/ минути преди нейното начало.

Необходимо е участниците да разполагат с устройство (мобилен телефон, таблет, преносим компютър или настолен компютър) с връзка към Интернет и възможност за пренос на звук и камера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *