Стилни и модерни с RAYOS от Semmelrock

АВТОР ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН ЕООД
Ако предстои да потърсите подходящо решение за зони подложени на автомобилно натоварване, но сте почитатели на модерните тенденции в екстериорното оформление, може да се възползвате от предимствата на най-новото попълнение в портфолиото на Semmelrock – RAYOS.

Естетиката на издължения формат 50×10 е подчертана с ефектна меланжирана повърхност тип “Colorflow”. Преливащите цветове, линеарно разпределени в горния слой на изделията, създават съвременна и вълнуваща визия на малки и големи пространства. Това, което превръща елегантния RAYOS в перфектно решение за урбанизирани пространства подложени на автомобилно натоварване като жилищни комплекси, търговски центрове, хотелски комплекси е системата за пълно свързване и интегрирана сигурност срещу разместване – Einstein®. Тази допълнителна екстра гарантира оптимална устойчивост на настилката.

Semmelrock-RAYOS

За любителите на цялостното излъчване на ландшафтния проект RAYOS може да се комбинира с плочите ASTI COLORI в същия цвят, като по този начин Semmelrock предлага решения за зони с различна функционалност. Модерното през последните години оформление на външните повърхности като реплика на вътрешните настилки тип “паркет” е лесно постижимо с RAYOS.

Semmelrock-RAYOS

Добавете нотка на индивидуалност към дизайна с RAYOS като подходите креативно и използвате останалите продукти с Einstein®. Независимо дали сте почитатели на модърн или контемпорари дизайна или пък просто търсите нещо различно с RAYOS възможностите са пред Вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *