С новия „Garden Visions“ изборът на настилка в градината е удоволствие

Като компания, която непрекъснато развива възможностите, които предлага на своите клиенти, “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД продължи традицията и тази година. Компанията обнови приложението “Garden Visions” с нови практични и удобни функционалности, които имат за цел да Ви осигурят по-добра и реалистична визуализация.

Чрез новата олекотена версия “Garden Visions” може да изберете подходящата настилка за различните зони около дома Ви – алеи, пътеки, площадки около къщата, басейна, терасата или барбекю зоната. Независимо дали предпочитате класическите форми, нестандартните цветове или повърхности с луксозен дизайн единствено трябва да се доверите на собственото си усещане за хармония и индивидуален стил.

Като начало е необходимо да инсталирате приложението, да изберете България в менюто за инсталация и да се забавлявате. “Garden Visions” е свободно достъпна апликация, подходяща за всички мобилни устройва работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store безплатно, а вече инсталирана от настройките на приложението може да изберете български език.

А ето как в няколко стъпки може сами да визуализирате пространството.

1. Изберете от фото “галерията” на Вашето устройство.
semmelrock-garden-visions
2. Маркирайте пространството. Интегрираните инструкции Ви помагат във всяка стъпка от създаването на визуализацията
semmelrock-garden-visions
3. Изберете настилка с подходящи дебелина, повърхност и цвят.semmelrock-garden-visions
Готово! Приложението ще визуализира настилката върху избраното от Вас пространство. За перфектен завършек на Вашия проект, съчетайте настилката с цвета на фугата за съвършен краен резултат.semmelrock-garden-visions
Благодарение на възможностите на приложенията на Вашето устройство можете да споделите визуализацията със семейство и приятели. Искате да изготвим проект с избраната настилка, изпратете визуализацията до екипа на Semmelrock и нашият ландшафтен архитект ще се свърже с Вас, за да обсъдите възможностите на услугата CAD планиране.semmelrock-garden-visions
Semmelrock Ви напомня, че “Garden Visions“ ще Ви помогне в избора на настилки, но не изчерпва необходимостта от консултация със специалисти при реализацията на Вашия проект.

Повече  техническа информация за избраните от Вас настилки ще намерите на www.semmelrock.bg, в мострената градина на територията на завода, както и при дистрибуторите на компанията.

АВТОР ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *