ЧЕЗ: Големи части на София утре няма да са без ток, касае отделни сгради

“ЧЕЗ Разпределение” не планира изключване на електрозахранването в големи части на София на 15 октомври. Това съобщиха от компанията след публикации в медиите, които се основават на графика за компанията за планирани прекъсвания в Западна България, но в него са изброени кварталите, в които ще има спиране на тока, а понякога това ще засегне само една сграда.

От компанията обясняват, че обявената на сайта на дружеството информация в секция „Графици“ не се отнася за целите райони и населени места, а само за малки части от тях. Това е информация, която дружеството редовно оповестява по този начин.

От ЧЕЗ казаха, че не искат да съобщават номерата на сградите, в които ще прекъсват захранването. Който иска, може с клиентския си номер да провери дали ще му спират планово тока.

За информация дали конкретен адрес попада в обсега на планираните прекъсвания и продължителността им, както и дали в момента има активно прекъсване, трябва да се въведе клиентски номер на адрес: https://www.cez-rp.bg/bg/prekusvaniya.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *