Правилният избор на интериорна боя е важен за перфектен краен резултат!

Матов или сатенен финиш, тъмни или светли нюанси, какво е осветлението в помещението са част от факторите, които определят какъв вид интериорна боя е препоръчително да използвате.

Интериорните бои на Caparol комбинират желания от Вас цвят с много добри технически характеристики и екологичност.

Важен фактор са и изискванията ви за устойчивостта на мокро триене, устойчивостта на надраскване, дали искате да създадете декоратувен ефект и т.н.

Едни от факторите, които могат да създадат лош краен ефект са неблагоприятното осветление у дома, както и повърхностти, които са подложени на голямо натоварване, бързо се замърсяват и нараняват.

Неблагоприятното осветление е фактор, който благоприятства изпъкването на дефекти по повърхността. Този проблем може лесно да бъде решен с полагане на супер матови бои.

интериорна боя

CapaSilan е супер матова боя, без активни разтворители, с най-висок клас на устойчивост на мокро триене и най-висок клас на покривност. Специално създадена за полагане на големи повърхности и помещения, в които светлината пада под много малък ъгъл (независимо дали е от прозорци или друг вид осветление). Колкото по-матова е една боя, толкова по-невидими са дефектите на основата. CapaSilan е с балансирана формула от ултра фини и по-едри пълнители, което не позволява на дребните дефекти по повърхността да изпъкнат и поглъщат падащата светлина до максимум. Боя от ново поколение, осигуряваща по-дълго отворено време за работа, което позволява подобро разнасяне на покритието, с цел избягване на следи от валяк.

Втори много важен проблем е замърсяването и почистването на стените. Някои стени у дома, офиса или хотела са предразположени към поява на петна и замърсяване. Пръски от различни храни и напитки, рисунки от креативното ви дете, следи от мръсни пръсти са най-често срещаните следи по стените.

интериорна боя

За помещения, които са подложени на силно зацапване препоръчваме PremiumClean. Това е премиум клас боя, със специална формула, която я прави трудна за замърсяване.  PremiumClean е с най-висок клас устойчивост на мокро триене и почистване, което я прави изключително подходяща за площи с по-строги хигиенни изисквания като болници, почивни домове, магазини, хотели, ресторанти, училища, офиси и частни жилища с акцент върху областите, подложени на замърсяване.

PremiumColor пък решава друг сериозен проблем, а именно ефектът на кадифето, който се получава при повърхности боядисани в тъмни цветове. Научете повече за ефекта на кадифето като кликнете на снимката.

интериорна боя

Подсилена с въглеродни влакна, PremiumColor е изключително здрава и не позволява да се образуват видими следни от ежедневната употреба в дома.

За консултация и реални мострени пана може да посетите шоурума на Caparol или да се свържете директно с тях във FB страницата им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *