Сп.Travel to Albania & Balkans: Балканските туристически награди сближават държавите ни

„Караджъ Турс” е финалист за Balkan Awards of Tourism Industry 2021 
 
Една от най-влиятелните медии за туризъм на Балканите – Travel to Albania & Balkans, представя седмото издание на Балканските туристически награди и е официален медиен партньор на събитието.
„Балканите са интересна и комплексна дестинация, която беше включена в списъка с възможности за избор за туристи от цял свят. С много разнообразна туристическа оферта, като се започне от вътрешността и се стигне до най-романтичните кътчета на Средиземно море, тази красота на Европа става все по-привлекателна за незабравими преживявания като вълшебна дестинация. Затова всяко усилие за обединяване на Балканите придобива особено значение, като свързваща пътека между богатите култури и уникалните страни на полуострова“, така медията презентира мотото на събитието за обединение на Балканите чрез туризма.
Седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021 ще отдаде почит на жертвите на жестоката катастрофа, отнела десетки животи на АМ Струма.
Церемонията ще отбележи значимите постижения на компаниите, които  работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата.  Събитието ще се състои на  02.12. 2020 г. от 20 ч. в  5-звездния столичен хотел Маринела.
Сред финалистите е фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите – „Караджъ Турс”, която е сред най-утвърдените имена в туристическия бранш.
„Караджъ Турс” е основана през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над 1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята офисна мрежа в страни като Гърция, Сърбия, Румъния и други балкански и европейски държави.
Упоритост, креативност и професионализъм е тайната на успеха на компанията. Тя не спира развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари. Над 1050 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа се довериха и избраха да работят с „Караджъ Турс“.
„Успяхме да постигнем целите си от над 200 000 доволни клиенти, които ни се довериха и избраха да пътуват с нас.
Ние в „Караджъ Турс” знаем колко са важни развитието, новаторското мислене и свежите идеи. От 2010 г. фирмата предлага пътувания и в централна Европа, като основен акцент заемат дестинации като Испания, Франция и Италия, обиколни екскурзии и почивки, както и голямо разнообразие от екскурзии на Балканските страни.
Патриция Кирилова / PATRICIA KIRILOVA 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *