Плеяда звезди на сцената на мащабния Балкански форум за туризъм в София

Експерти и посланици от Албания, Турция, Косово и Северна Македония са  гости на Balkan Awards of Tourism Industry 2021

 

Легендата на българската естрада – Джина Иванова от Трамвай № 5, ще пее за гостите на мащабния Балкански форум за туризъм тази вечер в хотел Маринела в София. 

Изненада за гостите ще бъде и чудото на Пирин, както наричат  младата фолклорна звезда  на „Ара мюзик“, направила фурор и в „Гласът на България“ – 18-годишната Василиа Петрова, която  обра наградите от  „Пирин Фолк“ и куп призове от музикални конкурси.  Още една звезда на „Ара мюзик“ – народният певец и водещ на предаването „Фолклорна усмивка“ ще пее за призьорите на престижния конкурс.  Любимката на публиката – талантливата млада звезда Цвети Радойчева, също ще  пее по време на събитието.

Водещи на церемонията ще бъдат журналистката и съорганизатор на Балканските туристически Оскари Патриция Кирилова и златният глас на България – актьорът Симеон Владов.  Носителят на „Икар“ ще изненада гостите на церемонията с втората си песен от проекта „Пеещи артисти“ – „Рядък екземпляр“. Година след появата на „Българският тъпан“ по текст на Георги Константинов и музика и аранжимент на Красимир Гюлмезов, харизматичният актьор се е доверил пак на същия творчески тандем.

По време на събитието ще има и празнична томбола, ще бъдат представени и коледни картини и пана на политическият редактор Милена Минчева.

Призьорите ще получат почетни плакети, златни статуетки и подаръци от козметичния гигант РЕФАН. Както и бутилка вино от косовската винарна Stone Castle Vineyards And Winery – скрит скъпоценен камък в сърцето на долината на Раховец. В това частно имение фирмата има 5552 акра първокласни лозя. Винарната е построена през 1952 г. и от 2006 г. е собственост на семейство Гецай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *