Цялостни решения за покривни системи BRAVO

BRAVO Europa инвестира над 3 милиона евро в разширяване на производствените и складови площи, за да обслужва по-добре, по-качествено и по-бързо своите клиенти в Югоизточна Европа и България.

BRAVO Europe

Клонът на BRAVO Europa, който обхваща България и Румъния, управлява фабрика с площ от 10 000 квадратни метра и е една от най-модерните и най-големите фабрики в Европа, с над 37 модерни производствени линии.

От тук компанията произвежда и доставя над 6,5 милиона м2 метални керемиди и профилирана ламарина. Обработва над 20 000 тона ламарина годишно и доставя продукция на над 1000 клиенти в Югоизточна Европа, включително България.

Повече от 160 висококвалифицирани служители обслужват пазарите на този регион, както в централата, така и на място, в различните клонове.

BRAVO Europe

В контекста на развитието на пазара и промените в неговите изисквания, компанията се стреми непрекъснато да подобрява, модернизира и надгражда предлагането на продукти и услуги, за да гарантира перфектния избор за своите партньори и клиенти.

Регионалният инвестиционен план на BRAVO Europa е съобразен с цялостната визия на европейско ниво. Изпълнението на този план е подкрепен от непрекъснато и амбициозно местно и регионално разширяване. Цялата стратегия за развитие се основава на цялостна тригодишна инвестиционна програма, която включва три отделни етапа.

Първият етап (2019-2020 г.) беше фокусиран върху инвестиции в увеличаване на производствения капацитет и разширяване на продуктовото портфолио на основните марки, рекламирани в Румъния – Bravo – Разумното решение, BELPROFILE – Един покрив, за много поколения, Premium Plus.

  • Нови профили за метални керемиди: BELPROFILE Riviera, BELPROFILE Sierra (симетрични) и BELPROFILE Monaco (симетрични);
  • Нова производствена линия на BELPROFILE Click; (три модела);
  • Метални керемиди Bravo Classic, Optim и Basic;
  • Линия за гладки профили: H18 и H6;
  • Метална летва;
  • Автоматизирана линия за аксесоари;
  • Разширяване на производствения капацитет на линията за производство на водосточна система.

Вторият етап (2020 – 2021 г.) касае развитието на логистичния капацитет и включва изграждането на нов склад и логистичен център, разширяване на съществуващите пространства и платформи за увеличаване на логистичния капацитет и оптимизиране на услугите.

На третия етап (2021 – 2022 г.) компанията ще инвестира в повишаване на ефективността и качеството на услугите чрез дигитализация и развитие на капацитета на служителите.

Дигитализацията ще гарантира повишаване на производителността, повишено ниво на обслужване и ефективност чрез внедряване на нова ERP система. Развитие на капацитета на служителите ще се осъществява чрез специализиране, обучения и внедряване на високоефективни системи за организация и личностно развитие.

BRAVO Europa е международна група с 4 производствени единици в Румъния, Чехия, Германия и Франция, чийто продукти се продават повече от 20 години в над 2500 магазина в 20 европейски страни: Австрия, Белгия, България, Чехия, Хърватия, Дания, Швейцария, Франция, Германия, Лихтенщайн, Люксембург, Великобритания, Холандия, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция и Унгария и бъдещите планове са разширяването да продължи.

С цел да укрепи своите водещи позиции BRAVO Europe инвестира сериозно в увеличаване на производствения капацитет, продуктовия асортимент и особено в повишаването на качеството на продуктите и услугите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *