Серията EASY на Caparol – лесно приложение и перфектен резултат!

Експертите на Caparol разработиха серията EASY, работейки в тясно сътрудничество с професионални апликатори, които тестват продуктите в реални условия.

Целта е да се създадат продукти, които улесняват работата на апликаторите и гарантират перфектни резултати, дори при не до там перфектни условия (перфектно равна основа и добро осветление).

Интериорната боя Gipskarton Farbe е част от продуктовата EASY. Разработена специално за повърхности обработени с гипскартонени плоскости или гипсови мазилки, с Gipskarton Farbe пестите много време и средства.

интериора боя

  • Нанасяте директно, без предварително грундиране, поради интегрирания в нея грунд. По този начин пестите време за изчакване на отделните етапи на подготовка.
  • Боята е произведена по технологията FDT – Fast Dry Technology. Това означава, че втори/нов слой  може да се нанесе след само 45 минути, което оптимизира времето за работа. Не е необходимо да изчаквате 24 часа, за да изсъхне първата ръка боя.
  • Gipskarton Farbe може да се тонира в компютърната система ColorExpress.

Боята е матова, което е допълнителен плюс. Ако стената ви не е перфектна, матовата боя ще прикрие дефектите. Подходяща е за големи помещения.

Посетете шоурум Caparol за допълнителни детайли и консултация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *