Прищина става бизнес столица на Балканите с мащабен форум

Водещата македонска компания АБ Новоселски е финалист за престижните награди
Лидерите в бизнеса на Балканите ще бъдат отличени по време на осмото издание на годишните награди BALKAN BUSINESS AWARDS 2022, което ще се проведе на 25.03.2022 г. от 20 ч. в луксозния 5-звезден хотел ЕМЕРАЛД, в столицата на република Косово – Прищина , съобщават организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Финалист за престижните награди е една от водещите компании в Северна Македония – АБ Новоселски. Създадена преди повече от 20 години и с магазини в големите градове, тя е изградила дистрибуторски склад в Струмица с цели 4000 m2 площ, където се продават повече от 10 000 части и аксесоари за автомобили и камиони. Фирмата продава от механични елементи до консумативи, както за търговски обекти, така и за клиенти на дребно.
„Нашата философия е да предоставяме части за всяко превозно средство – не само на ниска цена, но и с възможно най-високо качество. Съхраняваме части от всички основни производители, което гарантира, че имаме всичко, от което се нуждаете. Също така сме специализирани в сервизни консумативи, гаражно и диагностично оборудване и специализирани ръчни инструменти“, споделят опита си от АБ Новоселски.
Най-мащабният бизнес форум на Балканите се организира с  партньорството на  Посолството на Република Косово в България, Посолството на Република България в Прищина, Търговско-Промишлена Камара на Косово, Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турска Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българска Стопанска Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания,  Гръцко-руската търговска камара  и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *