Промоционални врати и атрактивни допълнителни пакети от Hörmann

Hörmann Европейска акция 2022

Годишната кампания за продажби на Hörmann – „Европейска акция “ тази година стартира по-рано от обикновен. От 01.01.2022 г. входни, интериорни и гаражни врати се предлагат на изгодни промоционални цени. И тази година мотото на кампанията гласи: „Полезно за нашия климат – красиво и сигурно за Вашия дом“.

С Европейска акция 2022 и тази година компания Hörmann предлага на търговските си партньори атрактивна акция с продукти на изгодни промоционални цени за крайните клиенти. Промоционалните врати и допълнителните пакети се предлагат от 1 януари до 31 декември 2022 г.

Неутралността по отношение на климата като важен аргумент за продажба

Промоционалните продукти в кампанията Европейска акция 2022 са неутрални по отношение на климата. „Все по-често решението за покупка се взима при отчитане на фактори като екологичността на продукта или социалния ангажимент на компанията“, обяснява Лиза Модест-Данке, мениджър дигитален маркетинг и PR при Hörmann. „Ето защо неутралността по отношение на климата на промоционалните продукти е важен аргумент за продажба“, казва Модест-Данке. При производството се използва 100 процента екологичен ток. С тези и още много други мерки Hörmann спестява няколко десетки хиляди тона CO2. Остатъчните емисии компанията компенсира с насърчаване на проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner.

RenoMatic с предлагано като опция оборудване RC 2
Част от кампанията е популярната гаражна секционна врата RenoMatic в десет промоционални размера, включително автоматично задвижване и дистанционно управление, на цена, започваща от 1755 лева. С предлаган като опция допълнителен пакет срещу доплащане от 305 лева към вратата може да се добави и сертифицирано в Германия допълнително защитно оборудване за повишаване на взломоустойчивостта съгласно немския стандарт DIN/TS 18194.

Промоционални входни врати в рамките на Европейската акция

Hörmann
В рамките на Европейската акция алуминиевата външна врата ThermoSafe със стандартно включено защитно оборудване RC 3 се предлага в различни промоционални цветове и размери. Външната врата, както и всички останали промоционални продукти, са произведени неутрално по отношение на климата – все по-важен критерий при вземането на решение за покупка.

Европейска акция 2022 включва също и външни врати. Алуминиевата външна врата от най-висок клас ThermoSafe се предлага на промоционална цена, започваща от 5195 лева, в 7 промоционални цвята, 15 мотива, със стандартно включено защитно оборудване RC 3 и перфектна топлоизолация. В акцията се предлага и външната врата от стомана / алуминий Thermo65, започваща от 2675 лева. Асортиментът от промоционални входни врати се допълва от външната врата от стомана / алуминий Edition46 на цена от 1695 лв. и входната врата ISOPRO, чиито цени започват от 2145 лв.

В годишната кампания са включени също интериорни врати, задвижвания за портални врати, базовия куб от Smart Home системата на Hörmann – Hörmann homee brain, както и най-продаваната в Европа гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход Berry.

Повече информация може да намерите при официалните дистрибутори.

Снимки: Hörmann

АВТОР ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *