Първата жилищна кула с марка Bentley в света, в която жилище струва $4 млн.

Първата жилищна кула в света с марка Bentley ще бъде на пазара този месец.

Bentley Residences Miami и британският производител на луксозни автомобили официално ще стартират продажбите във високия 228 метра комплекс, който ще се издигне над Sunny Isles Beach в Маями, през следващите дни.

Кулата, която трябва да бъде завършена през 2026 г., ще обхваща над 60 етажа и ще включва 216 „изящно завършени“ жилищни единици, всяка от които със стартова цена от 4.2 милиона долара.

В галерия с площ от 1 115 кв. м ще се помещава реплика на имот от 557 кв. м, предлагаща поглед към частния крайбрежен анклав, съобщава Daily Mail.

Bentley Residences Miami е създадена в сътрудничество с Dezer Development, като е проектирана от световноизвестното архитектурно студио Sieger Suarez Architects.

Дизайнерският екип на Bentley си сътрудничи с Dezer по вътрешната и външната архитектура на сградата, прехвърляйки лукса на емблематичния автопроизводител в жилищните пространства.

Всеки имот ще включва индивидуален плувен басейн с балкон, невероятни морски пейзажи през прозорците от пода до тавана.

Построена с мисъл за собствениците на луксозни автомобили, всяка резиденция ще разполага с вграден гараж за няколко коли и патентован асансьор Dezervator за превоз на машините, който позволява на шофьорите да седят в превозното си средство по време на пътуването, заедно с всички най-желани луксозни удобства и услуги от световна класа.

Тези удобства ще включват фитнес център, спа център, кино, уиски бар, красиво озеленени градини и ресторант и салон.

Докато гостите карат надолу по обширната алея към галерията за продажби, те ще бъдат посрещнати от абстрактна плаваща скулптура на Bentley в реален размер, която ще остане позиционирана извън Bentley Residences след завършването й.

„Bentley Residences Miami ще бъде истинско изживяване – от невероятните детайли до уникалния начин, по който купувачите ще могат да се приберат у дома“, казва президентът на Dezer Development Гил Дезер.

Това няма да бъде единствената кула, вдъхновена от суперавтомобили, в Маями – първият жилищен имот на Aston Martin в града върви към завършване.

Емблематичният производител на автомобили – любим на агент 007, разкри проекта си за 66-етажна крайбрежна кула от стъкло и стомана в центъра на Маями през 2017 г., а днес структурата е достигнала пълната си височина – 249 м.

Aston Martin Residences ще се състои от 391 луксозни резиденции на цени от $1.5 милиона до над $50 милиона.

Очаква се строителството на Bentley Residences да започне в началото на 2023 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *