Бонус без депозит – защо си заслужава

Различните букмейкъри и онлайн казина ще се похвалят с най-различни бонуси и промоции в своето портфолио. Не е трудно да забележим, че все повече клиенти се ориентират бонус без депозит и винаги одобряват неговото присъствие в една онлайн платформа за този вид забавления. Често обаче можем да открием, че бонусите на различните брандове идват с малко по-различни наименования. Попадаме на различни видове бонуси от начални, до презареждащи, придружени с някои други индивидуални оферти за всеки един потребител.

Какво изобщо представляват бонусите? След като повечето брандове започнаха своята игра в онлайн пространството, логично е клиентите да получават по-сериозна свобода относно предложенията, както и бонуси за игра. Защо се дават свободни средства за игра? След като броят игри се увеличава всеки ден, едно онлайн казино или букмейкърска платформа предпочита да позволи на потребителите да тестват повече пазари, игри и други, а освен това, когато изпълним общите условия, инкасираните печалби от бонуса също могат да бъдат изтеглени и използвани по преценка на клиента.

За да обясним какво е бонус без депозит, можем да обърнем внимание на темата в Trud.bg и да се запознаем с някои от брандовете, които предлагат точно такива. В общи линии е достатъчно да видим, че началният бонус, както и тези за презареждане, обикновено изискват правенето на депозит. Тоест ако клиентът направи депозит на определена стойност, често може да получи и допълнителен бонус, с който да се забавлява. Логично е да се досетим, че понякога има и алтернатива – предлагането на бонус без депозит – тоест без зареждане на потребителската сметка.

Как е възможно това и защо някои букмейкъри го предлагат, а други не? На първо място нека обърнем внимание на факта, че често всичко зависи от политиката на брандовете. Някои предлагат такива бонуси, други предпочитат да видят и активност и от страна на клиентите. Логично е, че бонусът без депозит позволява на един клиент да играе с конкретна сума, като не се изисква от него правенето на трансакция и зареждане на сметката.

Тук обаче има и някои подробности. Откриваме често, че брандовете не дават чак толкова високи стойности при тази промоция. В някои случаи можем да получим средства за един или максимум два залога. Освен това въпросните предложения ще имат допълнителни условия, преди да могат да бъдат изтеглени. След това трябва да обърнем внимание и кога тези бонуси се предлагат.

Например на първо място този вид бонуси могат да се предлагат при наличието на нова спортна дисциплина или друга услуга. Често могат да се предлагат и на определена стъпка, например след няколко депозита или след няколко неуспешни залога.

Бонусите без депозит са налични при определени брандове, като освен условия за разиграване, някои оператор може да постави и избор на игри или спортна дисциплина. Понякога това може да е първи бонус, преди да се активират стартовите предложения, друг път това може да е промоция, която да отпразнува някаква серия от успехи на даден клиент. Реално няма известна формула, но пък това не е толкова голям проблем, особено след като по-важното е, че условията за употреба са прозрачни.

Самите бонуси, без значение какви могат да бъдат и с какви условия да се предоставят, винаги са по желание на потребителя – той избира дали да го приеме, или не. Следващото важно изискване и положителна страна в този случай е, че всеки бонус позволява тестване, забавление, удоволствие и игра без риск – няма да се притеснявате от крайния резултат. При употребата на депозит и потребителска сметка всеки клиент трябва да остане отговорен и да играе разумно, поставяйки граница на депозитите. Точно към това се стреми и всеки един оператор, особено след като забелязваме призивът за отговорна игра да се появява в платформата на всяка една разумна игра.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *