За Националния празник: Затварят прохода Шипка за 20 часа

Във връзка с тържеството по честването на Националния празник 3 март за 20 часа ще бъде затворен за движение старопланинският проход Шипка, съобщиха от ОД на МВР – Стара Загора. Затварянето е за времето от 20,00 часа на 2 март до 18,00 часа на следващия ден.

Честит празник, българи! Отбелязваме 142 г. от Освобождениет... На 3 март от  06:00 до 13:00 часа ще се пропускат автомобили, движещи се към върха, като колите ще могат да паркират вдясно по посока на движението. От 13.00 часа до 18.00 часа  ще се пропускат автомобили, които се движат в обратната посока. Аналогична е организацията и от северната страна на прохода. Според предварителната програма, разпратена от тазгодишните символични домакини от община Казанлък честването ще започне на площадката под Паметника на свободата от 11,30 часа, а от 10,00 часа в храм-паметника „Рождество Христово“ в град „Шипка ще бъде отслужен от старозагорския митрополит Киприан благодарствен молебен. Общината е осигурила автобуси за желаещите да се качат на връх свети Никола от центъра на Казанлък като цената за придвижването в двете посоки е 10 лева. За пръв път от много години държавният глава Румен Радев няма да присъства на тържеството, съобщиха от прессекретариата на президентската институция.

www.stroitelstvoimoti.com

ИВАН ВАЗОВ: Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора,  тя е нашта…! РУСКИ ЗНАМЕНА ХИТ в продажбите за 3 МАРТ ТЪРГОВЕЦ: Слух за  идването на ПУТИН взриви…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *