Косовският лидер ADA GROUP е претендент за Балканските Бизнес Оскари 2022

Връчват златните статуетки  на 25 март 

Една от водещите компании в дистрибуцията на хранителни и санитарни продукти в Косово –  ADA GROUP, е финалист за     Balkan Business Awards  2022,    съобщават организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Златните статуетки ще бъдат връчени на 25.03.2022 г.

В портфолиото на косовския бранд има широка гама от продукти – над 160, а основният ангажимент на компанията е да предлага на клиентите продукти с високо качество.
Следвайки тези принципи на работа, фирмата успя бързо да се наложи в Косово с всички продукти.
Условията за работа на целия екип на ADA GROUP са възможно най-добри и в същото време прозрачни и спазващи законодателството.
Технологията е ключовата дума на настоящето и бъдещето.
„Работим усилено, за да поддържаме компанията си в крак с глобалните комуникационни тенденции. Внедрявайки новите технологии ние имаме информация в реално време за състоянието на стоките в склада и разпространението навреме.
Що се отнася до логистиката, ние непрекъснато инвестираме, за да я направим възможно най-ефективна и по най-високи стандарти. В близко бъдеще нашата визия е постепенно да преминем към електрически превозни средства, да даваме добър пример за опазване на околната среда и емисиите на CO2, което е истинско предизвикателство пред нас. По отношение на маркетинга – той е ориентиран към по-големите социални мрежи, но също и към онлайн и телевизионни медии. Ежедневно актуализираме информацията за нашите продукти“, казват от ADA Group.

Най-мащабният бизнес форум на Балканите се организира с  партньорството на  Посолството на Република България в Прищина, Българската Търговско Промишлена Палата, Българо-Турската Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Македонската Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания  и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *