Подводни апартаменти в Австралия предлагат гледка към Големия бариерен риф

Разположена на 40 морски мили от Airlie Beach на североизточното крайбрежие на Австралия, Reefsuites е първата възможност за подводно настаняване в страната, приканваща туристите да прекарат нощта с гледка към емблематичния Голям бариерен риф.

Тези апартаменти, разположени на борда на понтонния кораб Reefworld, разполагат с прозорци от пода до тавана за неограничени възможности за наблюдение на морския живот, както и с луксозни легла, така че гостите да могат да спят под вълните.

Гостите на Reefsuite започват деня си с круиз през идиличните острови Уитсънди, преди да отидат до Hardy Reef, където е акостиран Reefworld. В рамките на ол инклузив пакета те се наслаждават на обилен обяд, последван от следобед на гмуркане и плуване.

 

Видео от Тук

След цял ден приключения е време туристите да се насладят на различна гледка към Големия бариерен риф от комфорта на своите подводни помещения за настаняване. На следващата сутрин те закусват на борда за последен път, преди да се насладят на тиха сутрин на кораба, след което се връщат на брега.

Цените за изживяването Reefsuite започват от 899 долара, съобщава T+L.

В допълнение, корабът Reefworld предлага и Reefsleep – ол инклузив пакет, който позволява на гостите да спят под звездите на горната палуба.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *