Как да защитим парите си по време на растяща инфлация?

Инвестицията в качествен имот остава една от най-перспективните възможности за защита на вложенията на хората и има бъдеще. Спадът в доходността на депозитите, все още ниските спрямо инфлацията лихвени проценти по кредитите и нестихващата тенденция на повишение на цените на всички стоки обуславят този избор. Перфектният вариант за инвестиция би бил имот, построен с най-качествените материали на водещи компании в индустрията, с атрактивна локация и функционални разпределения, чиято цена ще се повиши с времето.

  • Избор на сигурен инвеститор с безупречна репутация и дългогодишен опит, както и качествен проект

„Явор“ АД и неговия собственик „Интерком Груп“ ООД са водещи инвеститори на пазара на недвижими имоти във Варна. С над 15 годишен опит и построени 126 200 кв. м РЗП, дружествата създават домове и качествена среда за живот за повече от хиляда семейства. Проектите на „Явор“ АД се отличават освен с отлично качество и функционалност, а също и с уникална визия и естетика във всеки детайл, които придават блясък на ежедневния живот.

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е актуалния проект в Морската ни столица.

Снимка 565963
  • Уникална локация само на метри от морския бряг

Проектът ИНФИНИТИ ГРИЙН е истинско бижу за ценителите на лукса и комфорта, само на метри от морския бряг на Варна. Местоположението на сградата е на ключово място в ж.к. Чайка, на 3 минути пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и в близост до центъра на града. Богата зеленина, свеж морски бриз, сигурна и спокойна среда, съчетани с удобствата на града, всичко това е неповторима комбинация, която рядко се намира в големия град.

Снимка 565964
  • Изключителна визия, неповторим стил и класа, красота и изящество

Фасадата на ИНФИНИТИ ГРИЙН е стилна и запомняща се, облицована с три вида естествен камък – зелен мрамор, гранит и травертин. Обмислена до най-малкия детайл, тя превръща сградата в символ на красота и изящество.

Освен внушителна и стилна визия каменните фасади притежават отлична здравина и висока издръжливост. Фасадата се отличава и с максимална топлоизолация и паропропускливост, повишена хидро- и шумоизолация на апартаментите и възможно най-дълъг живот.

Снимка 565965
  • Жилища, проектирани с насоченост към комфорта

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, апартаменти и самостоятелни обекти с нежилищно предназначение. Водещ принцип при проектирането е комфорта на обитателите – големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Сградата е ситуирана в имота така, че всички помещения са естествено осветени. Изложенията са изток, запад и юг, без компромис с функционалността, а гледката от високите етажи е зашеметяваща. Паркирането е предвидено в три подземни нива, с две широки двулентови рампи.

Снимка 565966
  • Материали с доказан произход, неоспоримо качество и устойчивост във времето

Изпълнението на ИНФИНИТИ ГРИЙН се отличава с високотехнологични решения в строителството и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията. Предвидените тухли за строителството на сградата са EB 25 ACOUSTIC на Сръбския производител IGM „Mladost“. Заложена е алуминиева дограма на водещия Европейски производител Reynaers Aluminium – Reynaers MasterLine 8 HI. За допълнителен комфорт на обитателите на сградата е предвидено поставянето на шумоизолация върху плочата на пода в апартаментите.

Информация за сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН може да получите в офиса на „Явор“ АД в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *