ИЛХАН КЮЧЮК БЕ ДОМАКИН НА ПОСЕТИТЕЛСКА ГРУПА В ЕП

Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките на която членове и симпатизанти на ДПС от Варна и победители в конкурси, за деца и юноши от Благоевград, Велико Търново и Видин, посетиха Европейския парламент.

По време на посещението участниците се запознаха отблизо с работата на институцията, присъстваха на лекция за историята и функционирането на Европейския съюз и се срещнаха с евродепутатите от ДПС.

„Промените, които настъпиха в Европа и света през последните няколко години са от различен характер, но това, което ни показаха, е че изискват от нас да умеем да се приспособяваме към условията, но и да заемаме ясни позиции. Показа ни го както пандемията, така и войната, която вече два месеца се води в сърцето на Европа. Тези промени засягат и България, те налагат на обществото нов начин на живот и  различно възприятие към случващото се и ние трябва да съумеем да се променяме заедно със средата.“, каза Кючюк пред посетителската група.

Като част от програмата на групата от България бе и посещение на забележителностите в Брюксел, сред които и един от най-емблематичните монументи на белгийската столица – Атомиум.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *