Най-лудите неща, откривани в боклука

Както се казва: „Боклукът на един човек е съкровище за друг човек“.

Но в някои кофи могат да се намерят странни неща.

Колко странни? Вижте!

Урна с човешки останки

Факт е, че е намерена такава урна, а когато се свързали със семейството, за да я предадат, се оказва, че са я изхвърлили нарочно.

Албум със снимки, намушкан с нож

Мистериозен мъж от луксозна кола изхвърля книга в септична яма. Когато работник надниква, вижда, че това е фотоалбум с нож, забит точно в средата.

Мъртви плъхове

Намерена е огромна торба с неприятна миризма. Мистериозната маса се оказва огромна купчина от поне 50-75 мъртви плъха, вързани заедно. Полицията предполага, че това може да е форма на ритуално жертвоприношение.

Оръжия

Компания за извозване на боклук изнася стари мебели, включително голямо бюро от къщата на човек. След като потеглят към депото, бюрото се изплъзва и от него изпада….револвер.

Хора

Доста често се случва бездомни хора да заспят по погрешка в контейнер за боклук и да бъдат извозени до депо или друго преработвателно съоръжение.

Части от тяло

Работник във фабрика за медицински отпадъци споделя, че са намирали ампутирани части от тяло и кошчета, пълни с кръв и използвани игли.

Пари

Работници са намирали и пари в брой в кутии. За щастие, те са върнати на собствениците им.

Диамантени пръстени

Жена в Ню Йорк по погрешка хвърля диамантения си пръстен в кошчето. След това плаща на  боклукчиите да копаят из хилядите тонове боклук, докато не го намерят.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *