Нов прокурор встъпи в длъжност в Районна прокуратура град Плевен

/КРОСС/ На 01.04.2022 г., след спечелен конкурс за преместване, в длъжност встъпи прокурор Велислава Патаринска. Актът за встъпване бе връчен от административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура град Плевен Пламен Петков, който й пожела успешен професионален път.

На встъпването присъства административен ръководител – окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Плевен Владимир Николов и магистрати от Районна прокуратура град Плевен.

Прокурор Велислава Патаринска е назначена на длъжността прокурор в Районна прокуратура град Плевен с Решение по Протокол №09/09.03.2022 г. на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на Република България.

От 2013 година работи в системата на Прокуратурата на Република България, като заема последователно длъжностите младши прокурор и прокурор в Районна прокуратура град Видин, Районна прокуратура град Бяла и Районна прокуратура град Русе. От 2020 година е командирована в Районна прокуратура град Плевен, информират от Пресцентър на институцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *