Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО започва на 16 май 2022 г.

Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи над 150 фирми на повече от 34 000 кв.м. нетна изложбена площ. Форумът ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на традиционното място – Летище Стара Загора.

Електронният каталог с представяне на фирмите-изложители вече е публикуван в уебсайта на БАТА АГРО. И тази година в изложението участват официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Важна част от изложението са и фирмите, които предлагат семена, торове и препарати. Те ще имат мащабно участие с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2022 са обособени в индивидуална зона в близост до входа на изложението.

BATA AGRO 2022

Наред с основната организация ще се осъществи и 360-градусова виртуална разходка на изложението, която ще е налична след края на физическата проява в уебсайта на БАТА АГРО и в Google Business View през цялата година. Изложителите ще имат възможност да добавят индивидуална презентация на своите продукти и услуги, да реализират виртуална разходка в своя щанд, както и дори в конкретни експонати. Така земеделските производители ще могат да посещават изложението и виртуално, както и да правят справки за фирмите и тяхното портфолио, съобщават организаторите.

Все още се приемат регистрации за участие, като чрез модерната онлайн резервационна система всеки изложител може бързо и лесно да регистрира и управлява профила си, да добавя допълнителни услуги и други.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-представителният форум в България за земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти и при последното, тринадесето издание на изложението беше отбелязан рекорд – близо 40 000 кв.м. бяха реализирани. Посетителите за петте работни дни бяха близо 20 600 души.

Източник www.infoz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *