Патриция Кирилова сваля маските с маскен бал

Събитието открива сезона на свободата в пиано бар Cheers
Маскен бал ще свали символично всички видове маски и ще отбележи юбилейно 10 години от издаването на „пророческата“ дебютна книга на журналистката и пи ар Патриция Кирилова „Да свалим маските“ на 15 април в столичния пиано бар Cheers.

„В книгата си Патриция Кирилова пределно ясно, пламенно, откровено и с болка споделя наблюденията и размислите си по тревожни проблеми от настоящето на България. Нейната задъхана проза, родена от възмущение, закономерен афект и богати изразни възможности, е намерила място не само в интернет пространството, участвайки в дебати по различни парливи теми от ежедневието ни, но стои добре и между кориците на класическото книжно тяло. Несъмнено школовката, получена от работата във в-к „Нощен труд”, си личи. Харесва ми пестеливостта на текстовете, способността с малко изречения да се каже каквото има за казване и да се приключи темата преди да се е раздула и размила“, посочва литературният критик 
Светла Дамяновска, председател на Литературен клуб „Христо Ботев“ .

„Какво се е променило 10 години по-късно? Оказа се, че днес всички сме с маски. Защо? Заради масовата психоза, наложена от политици и медии последните 2 години заради Ковид 19 написах серия от статии в моя блог, които бяха четени от десетки хиляди българи в цял свят. Месеци наред наши сънародници споделяха с мен случаи с близките им, станали жертва на тази психоза и внушена паника. Така загубих и моята майка още в началото на истерията с ежедневните брифинги с военни униформи и чували с трупове. Така написах и последната ми книга – „Ковид 19 или войната за душите ни“. За 10 години видяхме как отнеха на хората и душите им – останаха само маските им. Вярвам, че всичко, което пиша и днес не всеки разбира и приема, след години ще има значение на идващите поколения. Днес чета мои публикации от изминалите 20 години – политически коментари, които звучат също толкова актуално и днес. Припомням си мои интервюта от изминалите 2 десетилетия – и пак, все едно са писани днес. Сега подготвям нова книга с политически коментари в стил Радой Ралин – сатира и рими, както и мои публикации от последните 20 години, които показват, че и днес са актуални„, споделя Патриция. През годините, като експерт по културно-историческо наследство на България, тя организира инициативи за опазване на културното и историческото ни наследство. Стана носител на престижни отличия за р одолюбие и Будителски дух, връчени от Международната Организация на обединените българи.
 След свалянето на маските програмата в Cheers ще продължи с кубински ритми с невероятната Ире Васкес и Калин Вельов.    Пиано барът разполага с ултра професионално озвучаване, перфектна акустика и безкомпромисен подбор на музикални изпълнения на живо на най-добрите изпълнители в България, сред които Васко Кръпката, Милена Славова, Калин Вельов и др. Разнообразната програма на заведението предлага на всеки да стане звезда на Караоке-сцената или да се присъедини към страхотно парти с музика на живо във всички любими стилове и така Cheers  съчетава най-доброто от нощните клубове в София.