ТЕХНОМЕБЕЛ – перспективи и реалности за мебелното производство и дървообработването

След повече от две години на очакване от бранша, Интер Експо Център отново ще отвори врати от 18 до 21 април за утвърдения бизнес формат – изложение Техномебел.

Последните няколко години поставиха икономическите сектори в безпрецедентна ситуация. Бизнесът не можеше да се запознава с иновациите и да ги внедри в производството. Причината – невъзможността за бизнес комуникация на живо, чийто основен канал са специализираните изложения на живо. С основна роля за съхраняването на изложбената традиция у нас бе дейността на Интер Експо Център. Сега, благодарение на усилията на организаторите – Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) и Интер Експо Център, бизнеса и медийните партньори, от 18 до 21 април там ще се проведе изложение Техномебел.

ТЕХНОМЕБЕЛ

Посветено на материалите, машините и оборудването за дървообработване и мебелно производство, изложение Техномебел отново събира в София изложители от България и чужбина. Те ще представят на българските и чуждестранните посетители дървообработващи машини и оборудване, бояджийска техника, машини и материали за производство и тапициране на мебели, мебелен обков, механизми и детайли, инструменти, консумативи и много други.

Активна регистрация за посещение

„Изложение Техномебел, за което това ще бъде 19-о издание, се утвърди като важно събитие и B2b платформа за сектора в България и Балканския полуостров“, коментират организаторите. Доказателство за това е интересът към участие на фирми от Гърция, Полша, Турция и други Балкански и държави от региона на Югоизточна Европа. На последното си издание изложението бе посетено от български и чуждестранни представители на сектора, сред които собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия по програмата Hosted buyers.

ТЕХНОМЕБЕЛ

Сред основните предимства, изтъкнати от присъстващи на последното издание, е че Техномебел създава условия компаниите от Балканите, Източна Европа и Близкия Изток да излязат на западния пазар, да изградят бизнес-партньорства и да развият дистрибуторските си мрежи.

Какво е състоянието на сектора на мебелното производство и дървообработването? Какви са очакванията, визиите и перспективите? От 18 до 21 април предстои да разберем. На изложение Техномебел. Желаещите да се включат като изложители, все още могат да направят това, свързвайки се с организаторите. А очакващите да посетят изложение Техномебел, могат направят своята регистрация за свободен вход в сайта www.technomebel.bg.

 

Източник