Трансфери от летище с микробус: всичко, което трябва да знаете

Планирате ли да пътувате със самолет до летище Бургас за лятната ваканция? Не знаете как да организирате пристигането си на летището или към кого да се обърнете? Препоръчваме ви да не чакате да кацнете, за да организирате летищните трансфери. Можете да резервирате частен летищен трансфер или летищен трансфер с микробус в цял свят само с няколко кликвания.

Трансферите от летище с микробус са идеален и екологичен начин за пътуване от летището на пристигане. Ще ви кажем как да го организирате и как да действате.

Защо да използвате микробус за летищен трансфер?

Кой не е изпитвал напрежението от организирането на пътуване в чужбина или дори във България? Чудили ли сте се как да стигнете от летището до хотела или дома си? Спестете време и спокойствие, като се погрижите за летищния си трансфер преди пътуването, като използвате микробус за трансфера си.

Но защо тогава да използвате трансфер с микробус при пристигане на летището?

Използването на този вид транспорт при пътуване има много предимства. Ето един неизчерпателен списък на многобройните му предимства:

Не губите време при пристигане на летището, ако резервирате трансфер от София до Пловдив например, предварително на най-добрата цена преди кацане. Ще имате фиксирана цена и следователно няма да се налага да плащате скрити такси или да увеличавате цената при пристигане, да изберете най-добрите опции според вида на пътуването (бизнес пътуване, пътуване за отдих, групово или самостоятелно пътуване), за да адаптирате модела на автомобила и избора на водач.

Насладете се на пълно обслужване с професионален и квалифициран шофьор, за да пътувате спокойно, с евтин летищен трансфер до всички курорти по Черноморието като Несебър, Слънчев бряг и др..

В допълнение към качеството на услугата организирането на летищни трансфери с микробус ще ви позволи да сте сигурни, че ще получите контролирана цена. За разлика от таксиметровите компании, при които разликата между обявената цена и цената на място е силно преувеличена, в микробуса, в който трансферът от летището е резервиран предварително, няма брояч, който да се върти според броя на километрите, които трябва да се изминат, или според часа, който се върти. В този случай тарифата е фиксирана и следователно е известна предварително. За да няма изненади, когато пристигнете на летището. Можете дори да платите бакшиш предварително, когато правите резервацията си.

Освен професионализма на шофьора можете да сте сигурни, че автомобилите, с които ще ви превозват, са оборудвани с всички най-нови мерки за пътна безопасност и контрол. В някои ситуации или държави таксиметровите шофьори са известни като опасни. Сертифицираният шофьор е истинска гаранция за безопасност.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *