ХОРАТА В ЧЕРНООЧЕНЕ ПИТАТ АДЛЕН ШЕВКЕД ЗА МИНИМАЛНИЯ ОСИГУРИТЕЛЕН ПРАГ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНИ И ЗА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА

Народният представител от кърджалийската листа на Движение за права и свободи Адлен Шевкед проведе изнесен приемен ден в офиса на ДПС в Черноочене.

Черноочене1

Присъстващите поставиха въпроси относно предвиденото нарастване на минималния осигурителен праг на земеделските стопани с бюджета за 2022 г.

На срещата присъстваха председателят на Общинския съвет и на общинското ръководство на ДПС Бедрие Газиюмер, кметът на община Черноочене Айдън Осман, кметовете и кметските наместници на населени места и др.

Черноочене3

Народният представител Адлен Шевкед е зам.-председател на Комисията по икономическа политика и иновации. Член е и на парламентарната Комисия по труда, социалната и демографската политика.

Осигуряване на качествено здравеопазване и условия на труд в малките населени места, по-добро образование за децата, подобряване на инфраструктурата, проблеми на земеделските производители и животновъдите, неуредици при осигуряването бяха част от темите, които хората поставиха пред Шевкед.

Сред основните ни приоритети са повишаване стандарта на живот, повече инвестиции в страната и повече работни места, особено за младите хора, каза народният представител от ДПС.

Адлен Шевкед обясни, че ДПС работи за по-лесно финансиране и по-бърза реализация на иновативните проекти. Реализацията на инвестициите с активната помощ на общинските и държавни органи на всички фази на инвестиционния процес и отстояване приоритетите на малкия и среден бизнес, също са сред основните ни задачи, каза Адлен Шевкед.

Това е поредната среща с избиратели от региона. Като парламентарна група виждаме, че хората се нуждаят от по-чести подобни срещи, коментира тя.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *