Времето и предстоящите събития в София на 22 май 2022 г.

Времето в София днес ще бъде с няколко градуса по-студено от вчера. Сутринта минималните температури ще бъдат около 15 градуса, а максималните ще достигнат до 23-24 градуса.

През целия ден ще има променлива облачност, като в обедните часове тя ще се увеличи и тогава са възможни кратки превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад – северозапад.
Предстоящи събития

11:00 ч. Дискусия на тема „Инфлация насред бедност и неравенства: Сега накъде?“. Събитието се организира от платформата „Политизирай това“ и ще се проведе в литературен клуб „Перото“ в НДК. Водещи ще бъдат Николай Драганов и Мирена Филипова. 18:00 ч. Ще се проведе 19-ата церемония по раздаване на наградите „Шофар“ в Младежки театър „Николай Бинев“. 19:00 ч. Постановката „Лабиринт“ ще се играе в общински театър „Възраждане“ – София. Автор е Даниел Кийс, а режисьор – Христо Станчев. Участват: Свежен Младенов, Мариана Жикич, Жана Рашева, Анатоли Лазаров, Георги Златарев, Боян Младенов, Виттория Николова, Йордан Ръсин, Лили Шомова, Костадинка Аратлъкова, Ивайло Драгиев.

Столица.bg: https://stolica.bg/novini/vremeto-i-predstoyashtite-sabitiya-v-sofiya-na-22-mai-2022-g

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *