Каравана в двор в Лондон, рекламирана като студио, струва €930 на месец

Лондон е известен с безмилостния си наемен пазар.

Този конкретен „имот“ обаче ще бъде особено депресираща новина за онези, които се опитват да си осигурят дом в столицата.

Каравана, паркирана в градината на собственик на жилище в Барнет, Северен Лондон, в момента се предлага под наем за невероятните 930 евро (£790) на месец.

Описана в обявата като „самостоятелно студио в градината“, караваната се предлага със спалня, кухня и пералня, разположена точно до леглото.

Месечната цена от 930 евро е с 310 евро повече от средната наемна цена зв Обединеното кралство – 615 евро – и е равна на средната за Лондон от 935 евро, според уебсайта за имоти под наем SpareRoom.

За да купите каравана на подобна възраст, ще платите около 2350 евро, което представлява наема за два месеца и половина за въпросния имот.

Имотът на Beechcroft Avenue се рекламира като „сладък, достъпен и идеален за един работещ професионалист“. Наемът му е значително по-нисък от средния в района, който възлиза на 2350 евро на месец, според агенцията за недвижими имоти Foxtons, цитирана от Daily Mail.

Караваната разполага със сгъваемо двойно легло, което се превръща в диван, а до него е разположена пералнята. В кухнята има компактна фурна с котлон, малка мивка и хладилник.

Над кухнята и леглото се намират шкафове, а до входа са разположени скрин и преносим нагревател. В другата част на караваната има много компактна баня, която съдържа тоалетна, малък душ, мивка и още шкафове за съхранение.

Навън, между градинската ограда и входа на мобилната къща, има маса и столове, образуващи тясно място за хранене на открито.

Всички сметки са включени в наема. От наемателите се изисква депозит от 1070 евро, равняващ се на петседмичен наем.

Минималният период за отдаване пък е една година, така че трябва да сте сигурни, че животът в каравана е за вас, преди да подпишете договора. В нея не се допускат домашни любимци.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *