Лицемери!

/КРОСС/ Йорданка Фандъкова, Херо Мустафа и Александър Оскар изчистиха свастики на ъгъла на ул. „Оборище“ и бул. „Васил Левски“. За целта използваха специални препарати и четки, съобщава БТА.

Защо не изчистиха и Братската могила, и паметника на воините, сразили нацизма и премахнали неговата символика в Европа и света – този на Съветската армия?

Паметници, „украсени“ със свастики от горките украински бежанци, към които горните официални лица се отнасят с толкова дълбока почит и уважение.

Явно свастиката, изобразена върху антифашистки паметник, за Вас е просто „оригинална хореография“, авторите на която са млади, умни, красиви и будни младежи – така ли?

В любимата на всеки либерал и демократ Украйна тази символика е широко разпространена и се приема за напълно нормална! Това е страна в Европа, където рожденият ден на Степан Бандера е официален празник и властите системно и открито призовават за „изтребление“ на част от населението, само защото има руско самосъзнание. Вземете препарати и отскочете да поизчистите и в Киев малко, че диктаторът Путин ще Ви изпревари и ще изчисти преди Вас, но не с четка и веро, а с друг инструментариум.

Видяхте ли си „съюзниците“, които изпълзяха от „Азовстал“ как са нашарени? И тях поизтъркайте…. Или според Вас всеки, който демонстрира омраза към руския народ и изразява намерение да го „изтреби“, е приемлив „демократ“ и това не се счита за език на омразата.

Сигурно предстои, в крайна сметка, и Хитлер да бъде реабилитиран и обявен за „герой“, който се е борил срещу руските имперски амбиции, спасявайки Европа от източните варвари, но за голямо Ваше съжаление не е успял. Но пък сега новите „герои на Украйна“, верни и предани последователи на блестящите идеи на Третия райх, ще изправят тази историческа и фактическа „неправда“! Явно за това любимата кметица на София кръщава на тях улици и площади и заедно с верните си съратници от общинския съвет водят града ни към светли бъднини.

Г-жа Фандъкова като е толкова загрижена за езика и символиката на омразата и демонстрира такова „отвращение“ от завръщането на нацистката идеология и нейните знаци и символи, да махне украинския флаг, който е развяла на фасадата на Столичната община.

Източник: Дума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *