Конкурс за есе

Председателят на Народното събрание Никола Минчев връчи наградите на отличените в Националния конкурс за ученическо есе на тема „Значението на парламента и ролята на народния представител в управлението на нашата държава“. Творческото предизвикателство бе отправено към младежи от VII до XII клас от цялата страна. Инициативата е на фондация „Спортен Плевен“ и се проведе под егидата на народния представител Антония Димитрова.

Радвам се, че толкова млади хора проявяват интерес към ролята и дейността на българския парламент, отбеляза председателят на Народното събрание Никола Минчев. Той пожела на учениците, след като завършат своето образование и имат интерес към общественополезна работа, да станат колеги на депутатските банки.щПредседателят на Народното събрание Никола Минчев връчи наградите на отличените в Националния конкурс за ученическо есе на тема „Значението на парламента и ролята на народния представител в управлението на нашата държава“

По време на посещението си в сградата на Народното събрание наградените ученици наблюдаваха петъчния парламентарен контрол от балкона на пленарната зала и разговаряха с Никола Минчев в председателския кабинет.

На срещата присъстваха още народните представители Христо Симеонов и Цветелина Симеонова-Заркин.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *