Нинова към Борисов: В казарма не си ли ходил?

Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова за пореден път публикува във Facebook съобщение, отправено към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„В последните дни да не сме обявили конкурс по надлъгване за оръжия? Ако има такъв, днес Борисов го спечели. Казал, че изнасяме танкове и БТР за Украйна. Абе, може ли 10 години да си премиер и да не знаеш, че България никога не е произвеждала танкове, а БТР не се произвеждат вече над 20 години, откакто „Бета“ Червен бряг затвори? И ако това не си го научил като премиер, поне в казарма не си ли ходил?“, написа тя.

На 25 април Корнелия Нинова публикува във Facebook съобщение, отправено към Бойко Борисов, в което твърди, че той лъже, че България изпраща оръжие на Украйна. Поводът беше коментарът на Борисов по време на посещение в град Шипка, където той каза, че България изнася много повече оръжия в помощ на Украйна от февруари насам, а оръжейните заводи в страната работят с пълен капацитет.

Нинова атакува президента: Синхрон между Радев и Борисов

На 27 април пък тя написа, че между Бойко Борисов и президента Румен Радев има синхрон. „Г-н Радев, обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов до пълния ви синхрон днес“, призова Нинова. „Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, но ще трябва вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви договори за износ на оръжие е подписало вашето служебно правителство“, допълни тя.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *